El falcó de Cooper

El El falcó de Cooper (Accipiter cooperii) és un falcó que viu al bosc. Mengen majoritàriament ocells més petits que viuen a terra, però també alguns petits mamífers i rèptils. Tenen ales curtes i cues llargues que els fan voladors àgils en terrenys boscosos.

Els falcons de Cooper nien als boscos de coníferes a l'entrecuix o al tronc d'un arbre.

A mesura que els Accipiters envelleixen, els seus ulls es tornen més foscos. Tingueu en compte també el casquet fosc.



Consells d'identificació de Cooper's Hawk:

Els falcons de Cooper tenen ales arrodonides que són curtes en comparació amb les seves cues. Els adults tenen les parts superiors de color blau-gris amb el pit i el ventre barrats vermellosos. Els juvenils són marrons a les parts superiors amb un pit i un ventre ratllats. La cua és arrodonida a l'extrem perquè les plomes de la cua del mig o de la coberta són més llargues que les plomes de la cua exteriors. Els adults tenen el pit vermellós amb barreres clares. Els joves tenen una bèstia amb ratlles marrons. Els falcons de Cooper volen amb un batec d'ala de lliscament de solapa.

Els falcons de Cooper migren de climes més freds com ara Canadà i Alaska durant l'hivern. Hi ha poblacions durant tot l'any a gran part del Estats Units .

  • Longitud: 16,5 polzades
  • Envergadura: 31 polzades
  • Pes: 450 grams (les femelles són més grans que els mascles)
  • Niu: arbre
  • Normalment pon 4 o 5 ous (pot ser de 3 a 6)
  • Incubació: els dos progenitors incuben els ous. La incubació dura de 32 a 36 dies
  • Nit: 27 a 34 dies

Els falcons de Cooper són àgils falcons del bosc. S'alimenten principalment d'ocells més petits. La llarga cua corba els ajuda a maniobrar pels boscos mentre cacen. La cua corbada és una bona manera de distingir un falcó de Cooper d'un falcó de brillants afilats.

A mesura que un Cooper's Hawk envelleix, els seus ulls passen de groc a una taronja carbassa. El jove Cooper's Hawks té un pit amb ratlles marrons en lloc de barrat.

Els falcons de Cooper són ocells del bosc. S'alimenten principalment d'ocells més petits, però també poden menjar petits rèptils i petits mamífers. A causa de les ales curtes i la cua llarga, els falcons de Cooper són molt maniobrables. Com amb la majoria de rapinyaires, els falcons de Cooper presenten un dimorfisme sexual invers... les femelles són més grans que els mascles.

Més ocells que comencen amb la lletra H