Falcó de cua vermella

Seleccioneu El Nom De La Mascota







Els falcons de cua vermella (Buteo jamaicensis) es poden veure a la major part del continent nord-americà buscant menjar o simplement divertint-se jugant a les corrents ascendents.

Els falcons de cua vermella són generalistes. Mengen principalment rosegadors petits, però també mengen alguns conills més petits, serps, sargantanes, insectes i alguns ocells.

Típic de tots els Buteos, el falcó de cua vermella és un mestre de volar i aprofita les tèrmiques i les corrents ascendents. Quan fa més fred, quan les tèrmiques no estan disponibles, aquests ocells depenen de la caça de la perca.

Els falcons de cua vermella, com les àguiles i altres buteos i falcons, tenen una cresta òssia sobre l'òrbita que proporciona ombra als ulls mentre es troben a la llum solar directa, una adaptació semblant a una gorra de beisbol. La cresta de la cella que sobresurt els fa semblar enfadats.

Una altra adaptació de l'ull és l'anell escleral. El globus ocular és tan gran que necessita suport intern. Els globus oculars d'aquests ocells toquen realment la línia mitjana del crani.

El falcó de cua vermella és un rapinyent extremadament versàtil, que combina les característiques de l'elevació i el vol ràpid dels accipiters (falcó de Cooper, falcó de lluna afilada). Com tots els Buteos, sovint es veuen enfilats en un protagonisme (roca, pal de tanca o pal de telèfon) vigilant pacientment les preses.

Dieta del falcó de cua vermella

Com amb tots els rapinyaires, els pellets es regurgiten i els estudis d'hàbits alimentaris es duen a terme fàcilment.

Els falcons de cua vermella mengen una gran varietat d'altres animals però sobretot rosegadors. També mengen ocells , serps , sargantanes , i alguns insectes .

Els falcons de cua vermella, com la majoria dels buteos, no baten gaire les ales en vol. Per conservar l'energia utilitzen corrents de vent, corrents ascendents i tèrmiques per mantenir-los en alt.

Els falcons de cua vermella són residents durant tot l'any a la majoria dels Estats Units continentals inferiors. Durant l'estiu es poden trobar a Canadà i Alaska també.

Consells d'identificació del falcó de cua vermella:

Els falcons de cua vermella adults tenen una cua de color vermell maó. Els falcons de cua vermella juvenils tenen una cua amb bandes de color marró grisenc i un pegat quadrat o 'finestra d'ala' cap a l'extrem de l'ala.

Els falcons de cua vermella de totes les edats tenen marques patagials fosques (el patagi es troba entre el cos i el canell de l'ala) a la part inferior de les ales. Els falcons de cua vermella tenen una gran quantitat de coloració o 'morfs' diferents.

Els falcons de cua vermella cacen amb freqüència fent 'kiting' (també anomenat quiet) en una zona on hi ha preses. Amb prou feines mouran una ploma d'ala o una ploma de la cua per mantenir la seva posició. De tant en tant es mouran durant períodes curts de temps.

  • Longitud: 19 polzades
  • Envergadura: 49 polzades
  • Pes: Mascle - 880-1000 grams; femella - 1250-1500 grams (2,2 lliures per quilogram)
  • Niu: arbre o penya-segat
  • Normalment pon 2 o 3 ous (pot ser fins a 5)
  • Incubació: els dos progenitors incuben els ous. La incubació dura de 30 a 35 dies
  • Nit: 45  dies