Ocells cardinals

Seleccioneu El Nom De La Mascota







Font de la imatge

Cardenals pertanyen a la família Cardinalidae i a l'ordre: Passeriformes que és, amb diferència, l'ordre d'aus més gran que es pot distingir pels seus 4 dits sense palmells a cada peu, amb 3 urpes cap endavant i 1 cap enrere. Els cardenals són ocells robusts que solen trobar-se als boscos temperats d'Amèrica del Nord, Central i del Sud. Cardinal és el nom de diversos pinsans crestats i el cardenal del nord és probablement el més conegut.

Descripció cardinal

Els cardenals masculins i femenins difereixen en coloració. Els cardenals masculins són d'un color vermell brillant amb una cara negra 'com una màscara' que s'estén des dels ulls fins a la gola i un bec vermell gruixut. Les femelles i les seves cries tenen una coloració marronosa amb tocs vermellosos a les ales, la cresta i la cua. Els cardenals són ocells bastant grans i mesuren entre 12 i 22 centímetres i pesen entre 11 i 85 grams segons les espècies. Tenen forts becs per triturar llavors, cues llargues i crestes prominents. Els cardenals tendeixen a seure en una posició encorbada amb la cua apuntant cap a terra.

Hàbitat cardinal

Els cardenals prefereixen els hàbitats en boscos oberts, arbustos, vores de bosc i construeixen els seus nius en vinyes i arbustos densos i embullats. També es poden observar en parcs i patis del darrere.

Dieta Cardinal

La dieta del cardenal és principalment llavors. S'asseuen en arbustos i arbres baixos i busquen llavors a terra, generalment en parelles.

Comportament cardinal

Els cardenals es poden reconèixer pel seu fort piulat produït tant pels cardenals masculins com les femelles, inusual per als ocells cantors del nord. Els cardenals són aus no migratòries que no muden ni canvien de color durant l'hivern. Per tant, segueixen sent una vista espectacular per observar als vostres patis coberts de neu.

Reproducció cardinal

Els cardenals joves són semblants en aparença als cardenals adults, però són de color marró. Els mascles joves desenvolupen la seva coloració vermella durant el creixement i les femelles joves es mantindran amb la seva coloració marró. Els cardenals joves es crien en nius voluminosos fets de branques i escorça i folrats d'herba.

Estat de conservació cardinal

La majoria de les espècies de cardenals estan classificades com a 'Preocupació Menor' per la UICN, tot i que algunes estan gairebé amenaçades.

Consulteu-ne més animals que comencen per la lletra C